19 juni 2012

Det går fort nu...

...nästan för fort. Julia och jag var och badade för kanske en månad sedan, hon föll och slog i en tand. Den blev lös och tandläkaren ordinerade 'Ingen mera napp'. Vi förklarade detta noga för Julia och lade bort napparna. På kvällen var hon otroligt ledsen och till slut kapitulerade vi och tog fram en napp men nehepp den skulle hon inte ha längre. De förstår så mycket mer än vi tror de där små. Stoltheten i pappahjärtat visste inga gränser.

Här om dagen var vi på IKEA och köpte en RIKTIG säng till Julia, en 105x200 säng som man kan somma i tillsammans. Det köptes till olika överdrag, sängkläder och sänghimmel och en viss liten tjej är otroligt nöjd över att ha fått ett nytt eget rum där hon sover själv. Än en gång är pappan mycket stolt!

Sedan tre dagar har vi påbörjat operation 'sluta med blöja'. Detta går över förväntan och jag tror att vi faktiskt kommer klara målet att vara blöjfria innan förskolan börjar i september. När vi väl är där får vi se om detta pappahjärtat klarar av mer stolthet?

Klart det gör! Jag älskar dig kära dotter!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar