10 april 2011

Härliga helg!

Den här helgen har verkligen varit underbar. Först en härlig fest i fredags med jobbet. Det var galatema med allt vad det innebär av klackar och håruppsättningar och klänningar och skumpa. Det har nog aldrig varit så roligt att få prata lite jobb på en fest när man mest är van att diskutera blöjsorter. Riktigt härligt att få känna sig lite snygg för en gångs skull också, och få svänga sina nyrakade på dansgolvet.

Det bästa med fest på en fredag är ju att man har hela helgen kvar. Lördag och söndag har bestått av trädgårdsarbete, brödbak, bygge av vägg i sovrummet och målning av hyllor till kommande bokhyllan. Och massor med mera. Och så har mina föräldrar varit här och hjälpt till att vårskura lusthuset och vårstäda i trädgården. Och tvätta fönster! Herregud, jag blir ju alldeles matt bara av tanken.

Nu håller David på att tvätta rent utemöblerna och själv sitter jag i trädgården och tittar på när färgen på hyllorna torkar. Jo, det är sant, fast jag bloggar ju samtidigt förstås. Och snart är det nog dags att måla en gång till.

Kan det inte alltid vara sånt här väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar