23 september 2011

Fredagsyoga

Fredagar på öarna är Zumba med Sofia Hansson på sportlife. Sofia fyller på med energi, och zumban lossar veckans spänningar i nacke och axlar. Den här fredagen är ju dock David bortrest, och förutom att Julia är för liten för barnpassningen på gymmet så är hon dessutom sjuk.

Bra kvinna reder sig själv. Och om hon inte gör det så ser hennes bebis till att hon gör det. Jag har nämligen kört yoga över spjälsängen ikväll.

När Julia är sjuk sover hon väldigt oroligt. Hon vaknar var femte minut eller så, framförallt under kvällstid. Om man tar trappan i två steg och samtidigt drar ut hårbandet ur håret, är snabbt på plats och lägger ner henne på kudden, pillar in nappen och låter henne dra en lite i håret, så finns det en chans att hon somnar om i sin säng.

Risken finns dock att man blir stående där, dubbelvikt över dubbelsängen, med håret fast i ett järngrepp i den lilla bebishanden, samtidigt som överkastet på golvet börjar glida iväg under fötterna.

Ja, det känns i kroppen även den här fredagsträningen, men nåt vidare mjuk i nacken tycks jag inte bli tyvärr.

Nu har Julia somnat om i min säng efter sisådär femte omsövningen. Jag får be grannarna om en regncheck till deras inbjudan, och istället fredagsmysa framför tv:n med ett glas vitt och örtbakad sej på ratatouille. Det duger det med!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar