12 augusti 2011

Tyskland dag 1

Vi steg upp klockan 4 och gjorde oss iordning. Planen var att minimonstret skulle sova men redan där fallerade planeringen. Detta åtgärdades genast genom att vi satt i bilen på utsatt tid 04:40 och hon somnade. Allt gick bra på flygplatsen och vi kom på planet med all barnmat och sånt. Vilken bra service det är på flyget och flygplatsen när man reser med bäbis. Skämsvagnen fick vi ha med ända tills vi gick på planet, då kom det en trevlig kille och bar ner den till bagaget. Väl på planet började minimonstret göra skäl för sitt namn genom att immitera en mistlur som hakat upp sig. Detta pågick i ca 7 evigheter och vi tänkte att detta kommer bli flygresan från Hell.



Så fort planet drog igång motorerna och skulle starta så somnade hon som en sten. Allt gick bra och vi var framme i Tyskland. När vi kom fram till bagageutlämningen såg vi en ny fördel med att resa med barn, man är så långsam att alla gått och ens bagage står prydligt uppställt för avhämtning.



Vi gick och hämtade ut vår bil och fick efter lite trixande en hyfsat lagom stor barnstol. Körde 11 mil (känndes det som) runt flygplatsen, parkerade, gick in igen, åt, bytte blöja, tappade nästan bort hustruns telefon och åkte igen. Återigen visade vår dotter vilket A-barn hon är genom att somna och sova nästan hela vägen till Traben-Trarbach beläget i Moseldalen.
Efter incheckning gjorde vi stan och åt på första bästa restaurang. Vågade dock inte prova på Sugande Grisen.



Däremot fick vi flytta in för här huserade stans getingsvärm. Vi shoppade lite vin men hittade ingen ost eller bröd så vi drack det inte på kvällen på rummet som vi tänkt. Hela stan ser ut så här.



Det hänger vinrankor överallt och det är verkligen Tyskt allting. På kvällen lade vi A-barnet och satte babylarmet, sen gick vi ner till hotellrestaurangen och åt en middag på tu man hand! Klockan 21:45 stupade vi i säng med var sin bok och somnade kort därefter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar