19 maj 2011

När man skickar ut en karl i trädgården

I helgen var det dags för trädgården att få en liten uppfräschning. Vi har en jättestor rabatt på baksidan, som alltid ser tom ut hur mycket man än stoppar ner. Dessutom blir det en hel del ogräs att rensa, vilket gör att man aldrig tycks hinna med nån annan del av trädgården. Så om ni undrar varför vår trädgård ser ut som hej kom och hjälp mig - så hävdar vi alltså att vi åtminstone rensar ogräs på baksidan av huset - den sidan som ni aldrig ser.

Nu tänkte vi oss att vi skulle sätta marktäckare i den stora rabatten, för att hindra ogräsen att ta plats. På söndagen var det dags att åka och inhandla diverse perenner och marktäckare, men då behövde ju rabatten först rensas ordentligt på de ogräs som redan fanns där.

Och ska det göras så ska det göras ordentligt. Efter några timmars pillande tröttnade tydligen David, för när jag kikade ut i trädgården fick jag syn på följande:

Yes, karln går lös med gasolbrännaren. Den är ju jättekäck att döda ogräs med - i stensättningar och sånt där man inte vill att något annat ska överleva heller.

Tur att vi köpte en herrans massa nya växter i söndags så att vi har nåt som kan tänkas överleva.

2 kommentarer:

  1. Det är ju nästan som pumpen;)

    SvaraRadera
  2. Haha, det har du ju faktiskt rätt i! Tänk vad vi alla är kreativa ändå. :)

    SvaraRadera